Центр оздоровления позвоночника айкуне в киеве
Політика Конфіденційності
В РЕДАКЦІЇ ВІД "12" ВЕРЕСНЯ 2020 РОКУ

ДОДАТОК № 4 ДО ДОГОВОРУ
ПРО КОРИСТУВАННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЮ БАЗОЮ
ЦЕНТРУ ОЗДОРОВЛЕННЯ ХРЕБТА «АЙКУНЕ»
УМОВИ КОРИСТУВАННЯ САЙТОМ ТА ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ


1. ТЕРМІНИ
1.1. Умови – цей Додаток № 3 до Договору про користування матеріальнотехнічною базою Центру оздоровлення хребта «Айкуне»;
1.2. Політика – Політика конфіденційності.

2. ЗАГАЛЬНИЙ ОПИС ФУНКЦІОНАЛУ САЙТУ
2.1. Сайт носит информационный характер.
2.2. Использование сайта является бесплатным для всех клиентов. Исполнитель не взимает комиссию или другие платежи с клиентов за пользование Сайтом.

3. ВІДМОВА ВІД ГАРАНТІЙ І ОБМЕЖЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ
3.1. Виконавець не несе відповідальності за будь-які збитки (прямі, непрямі) і за упущену вигоду, що виникли внаслідок порушення роботи Сайту, в результаті його використання або неможливості використання.
3.2. Клієнт погоджується, що використовує Сайт на власний розсуд. Виконавець не гарантує, що робота Сайту буде безперервною, безпомилковою і позбавлена шкідливих програм або інших дефектів.
3.3. Якщо Клієнт не задоволений умовами та/або якістю Сайту, він повинен припинити використання Сайту.

4. ПРАВА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ
4.1. Всі компоненти Сайту і Сайт в цілому є інтелектуальною власністю Виконавця, та охороняються законодавством України у сфері захисту прав інтелектуальної власності. Всі права захищені.
4.2. Використання в комерційних цілях будь-яких матеріалів або елементів Сайту без письмового дозволу Виконавця суворо заборонено.

5. ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
5.1. Політика передбачає, яку інформацію Виконавець збирає про Клієнтів у зв'язку з наданням послуг за допомогою Сайту, мету збору, порядок використання та розкриття третім особам такої інформації.
5.2. Виконавець зобов'язується захищати і поважати приватність Клієнтів.
5.3. Реєструючись на Сайті, Клієнт приймає цю Політику і дає згоду на збір, зберігання, використання та розголошення своїх персональних даних у відповідності до Законів України «Про захист персональних даних», «Про захист прав споживачів», «Про захист інформації в інформаційнотелекомунікаційних системах».
5.4. Якщо Клієнт відвідує загальнодоступні розділи Сайту, Виконавець не збирає про нього ніякої особистої інформації.

6. ІНФОРМАЦІЯ ПРО КЛІЄНТІВ
6.1. Під час реєстрації Клієнта на Сайті, Виконавець просить вказати запитувану інформацію в обсязі, необхідному для надання послуг, описаних в Умовах.
6.2. Виконавець має право збирати таку інформацію про Клієнтів:
6.2.1. прізвище та ім'я Клієнта;
6.2.2. вік (повних років);
6.2.3. адреса електронної пошти;
6.2.4. стан здоров'я;
6.2.5. інша інформація, необхідна для надання послуг, описаних в Умовах.
6.2. Коли Клієнт відвідує Сайт, Виконавець збирає деякі дані автоматично, а саме такі дані, як IPадреса комп'ютера, використовувані браузер і версія операційної системи, час і дата доступу Клієнта до Сайту. Це полегшує роботу Сайту і використання його Клієнтом.

7. ЗБІР І ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ
7.1. Зазначена вище інформація збирається і обробляється Виконавцем для таких цілей:
7.1.1. надання послуг;
7.1.2. полегшення використання Сайту і поліпшення, удосконалення послуг; 7.1.3. інформування про послуги, новини і рекламні пропозиції по електронній пошті;
7.1.4. виявлення і запобігання шахрайству та іншим незаконним діям Клієнтів з використанням Сайту.
7.2. Виконавець може час від часу надсилати Клієнтам рекламні електронні листи на адресу електронної пошти про пропоновані послуги або оголошення, які стосуються Сайту і послуг Виконавця. Клієнт може відмовитися від такої розсилки, натиснувши на відповідне посилання в електронному листі.
7.3. Виконавець зберігає персональні дані Клієнтів протягом розумного строку, необхідного для здійснення комерційних цілей або виконання своїх зобов'язань.

8. ПЕРЕДАЧА І РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ
8.1. Виконавець зобов'язується не розкривати і не передавати третім особам зібрані в рамках надання послуг персональні дані та іншу інформацію, крім випадків, описаних у цій Політиці.
8.2. Виконавець має право розкривати і передавати третім особам персональні дані, якщо:
8.2.1. такі дії є обов'язковими згідно з чинним законодавством України;
8.2.2. є достатні підстави вважати, що розкриття такої інформації необхідно для дотримання чинного законодавства України, або законного запиту державних органів.
8.3. Доступ до персональних даних Клієнтів мають тільки уповноважені співробітники Виконавця, що займаються підтримкою роботи Сайту. Такі співробітники зобов'язані суворо зберігати конфіденційність і запобігати доступу третіх осіб або несанкціонованому доступу до персональних даних.
8.4. Виконавець вживає всіх необхідних заходів для захисту персональних даних Клієнтів від неавторизованого доступу, зміни, розкриття чи знищення.
8.5. Виконавець звертає увагу на те, що жоден з існуючих способів передачі даних не може бути абсолютно безпечним. Тому Виконавець, незважаючи на всі вжиті заходи по забезпеченню безпеки, не може гарантувати цілковиту безпеку інформації та даних.
8.6. Виконавець несе відповідальність за всі дії або бездіяльність щодо персональних даних Клієнтів в рамках чинного законодавства України.
8.7. Виконавець не несе відповідальності за будь-які дії Клієнтів і третіх осіб з персональними даними Клієнтів незалежно від того, отримані ці дані через Сайт або іншим способом.
8.8. Виконавець не несе відповідальності за незаконні дії третіх осіб, хакерів, зловмисників та інших порушників, які можуть порушувати умови цієї Політики і намагатися заволодіти повністю або частково особистою інформацією і персональними даними Клієнтів, а також використовувати їх в особистих цілях.

9. ПОЛІТИКА COOKIES
9.1. При відвідуванні та використанні Клієнтом Сайту, при переході Клієнта за рекламними посиланнями Сайту, а також при обміні повідомленнями (зокрема, електронною поштою) між Виконавцем і Клієнтом, Виконавець має право застосовувати cookie-файли, веб-маяки та інші схожі технології для зберігання інформації.
9.2. Виконавець має право застосовувати cookie-файли, веб-маяки та інші схожі технології для зберігання інформації з метою зробити користування Сайтом ефективнішим, швидшим і безпечнішим, удосконалити і поліпшити функціонування Сайту та надання послуг Виконавцем, а також з метою надання реклами, адаптованої до інтересів Клієнта.
9.3. Клієнт може заблокувати, відключити і видалити cookie-файли, вебмаяки та інші схожі технології для зберігання інформації, якщо його веббраузер або пристрій дозволяють зробити це.
Контакты
+380 67 010 1689
г. Киев, ул. Михайловская, 20Б, кабинет №3
© Центр оздоровления позвоночника Айкуне
Этот сайт использует файлы cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, вы даете согласие на работу с этими файлами.
OK